Recept na pečeného lososa s medem a hořčicí

Je ai lepší jak Pohlreich? Kdo umí vařit líp? Je to na vás stačí uvařit a ochutnat některý z receptů co vytvořila umělá inteligence? Nandá to Pohlreichovi nebo i Babica bude lepší???

Suroviny:

  • 4 filety lososa
  • 3 lžíce hořčice
  • 3 lžíce medu
  • 1 stroužek česneku, nasekaný
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Sůl a pepř podle chuti

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia.
  2. Smíchejte hořčici, med, česnek, olivový olej, sůl a pepř v malé misce.
  3. Lososa položte na plech s pečícím papírem a potřete směsí z obou stran.
  4. Pečte v předehřáté troubě asi 10-12 minut, nebo dokud není losos pečený.
  5. Podávejte s rýží nebo zeleninou.

Tip: Pokud máte radi silnější chuť, můžete přidat více hořčice nebo snížit množství medu. Pokud chcete sladší chuť, můžete přidat více medu. Losos můžete také ochutit citronovou šťávou nebo bylinkami podle chuti.